Anlita hjälp för taktvätt eller fönsterputsning

Att regelbundet tvätta ditt tak ökar livslängden och får dessutom taket att se nytt och fräscht ut längre. Mögel och mossa försämrar ytskikten på ditt tak och det kan få konsekvenser som sprickor och andra skador. Dina fönster bör du putsa så ofta som två gånger per år. Att inte putsa sina fönster kan korta ner livslängden, dessutom finns det risker att det uppstår repor i glaset när du väl putsar det.

Hur ofta ska jag tvätta taket

I regel kan du tvätta ditt tak när du synligt ser en grön beläggning på det. Detta skiljer sig givetvis från tak till tak och även miljön påverkar hur ofta det behöver en tvätt. Räkna med att ditt tak behöver en tvätt vart fjärde till femte år. Det bästa rådet är att anlita en firma som Höga Höjder som kan utföra taktvätten åt dig.

Fönsterputsning

Visst är det härligt när vårsolen kommer fram och lyser in genom dina fönster. Men plötsligt inser du att snö, grusdamm och pollen gjort att dina fönster blivit väldigt smutsiga. Att putsa fönster kan se betydligt enklare ut än vad det egentligen är. En fönsterputsare har kunskapen och använder de rätta redskapen och materialet för att dina fönster ska få ett skinande bra resultat.