Använd dina egna foton eller konstverk i inredningen

Det har aldrig varit så enkelt att inreda med konst som det är idag. Det är för att posters och tavlor har blivit en trend som de flesta har ekonomin för.

Det går att köpa färdiga posters eller konstverk och ha dem på väggarna. Men om du vill vara mer unik kan du använda dina egna foton eller verk och inreda med dem. I det här inlägget får du några tips på hur du går tillväga för att använda dina egna verk i inredningen.

Fotografier eller konstverk

Beroende på vilken typ av konstnär du är finns det flera vägar att gå för att använda det till din inredning. Om du är bildkonstnär och målar på duk eller liknande behöver du bara köpa en ram. En annan typ av konstnär är de som illustrerar och gör sina konstverk digitalt. För att använda denna typ av verk i din inredning behöver du trycka ut verket på det material du vill. Det gäller också om du är fotograf.

Ram

Sist men inte minst behöver du ha en ram. Du kan hitta passande ramar på nätet oavsett om du behöver en ram till ett konstverk eller till ett fotografi. Det finns ramar i olika storlekar, färger och material.