Dekorera utsidan

 vackert hus med trädgårdÄven om de allra flesta spenderar mest tid på insidan av sina hus så är det fortfarande trädgården och utsidan av huset som ger det första intrycket. Just därför tänker vi nu gå igenom några av de bästa tipsen på hur du kan fräscha upp utsidan så att den matchar samma höga standard som inredningen. 

Prydnader

Trädgårdsstatyer är något som man ser otroligt sällan nu för tiden, något som utan tvekan bör åtgärdas. Statyerna innebär nämligen inte bara underliga små trädgårdstomtar utan finns i form av allt från återskapelser av klassiska konstverk till abstrakt modern konst. Även dammar kan vara otroligt dekorativa i en trädgård och kan vara värd en fundering.

Fasadnummer

Även fasaden är något som kan dekoreras. Detta är något vi nämnde i vår artikel om hur man väljer rätt fasad till sitt hus. Fasadsiffror är något som alla hus måste ha så varför inte välja en modell som sticker ut och ger ditt hem lite extra karaktär? Nu finns det dessutom ett bra hjälpmedel när man skall välja hur siffrorna skall se ut. Med en ny app kan man nämligen få se hur de olika storlekarna, färgerna och typsnitten ser ut direkt på den egna fasaden. Allt med hjälp av mobilens egna kamera.

Uteplatser

På sommarens bra dagar så vill man utan tvekan ha en bra möjlighet att sitta ute och njuta. Vid dessa tillfällena brukar det vara extremt tacksamt med en vacker och välplacerad uteplats. Välj en plats där den har ljus och inte ligger i skugga under tiden på dagen då du vill sitta där (öppet söderläge för sol största delen av dagen), ta in inspiration och börja bygga ihop drömplatsen.