Enkel och plånboksvänlig förnyelse i hemmet

Det ska inte behöva vara svårt och dyrt att förnya i hemmet och det finns många knep som du kan ta till för att få en personlig touch där hemma. Om du är händig eller gillar att pyssla kan du gjuta snygga dekorationer i betong. Vi i villa tipsar dig om hur du gör snygga dekorationer så som ljuslyktor, som du sedan kan måla och göra mer personliga. Det är bara din fantasi och kreativitet som sätter gränserna för vad du kan göra. Dessutom är betong riktigt billigt, en hel säck kostar runt 50 kronor i närmaste byggvaruhus och den räcker till mycket.

Dekorera med dekorplast

Att använda dekorplast för att förnya hemmet är väldigt populärt nuförtiden och genom att välja en dekorplast med mönster kan du förvandla gamla, tråkiga möbler till något helt nytt. Du kan använda dekorplast för att täcka en bordsyta, varför inte välja en snygg marmorerad plast? Det finns dekorplast för alla typer av hem och stilar, så som djurmönstrade varianter eller barnvänliga som du kan använda för att dekorera i barnens rum. Det är bara din fantasi som sätter gränserna och det är mycket enkelt att använda sig av dekorplast. Dessutom kostar det inte så mycket och kan göra stor skillnad i ditt hem.

Sticka eller virka

Om du är kreativ och gillar att sticka, virka eller sy så finns det mycket du kan göra för att förnya ditt hem. På Pinterest kan du enkelt söka inspiration på heminredningsdetaljer som är stickade eller virkade. Du kan bland annat göra fina dekorationer, mysiga filtar eller häftiga kuddfodral. Det finns garn i alla världens färger att välja mellan och de behöver inte kosta så mycket. Om du gillar att sitta och virka eller sticka när du tittar på tv är det ett ypperligt sätt för dig att skapa snygg och unik inredning till ditt hem. Förnyelse behöver inte kosta skjortan!