Inred ditt hem i retrostil

Nu när nyår står runt hörnet och en härlig nystart står inför dig är det inte konstigt om du är sugen på att förändra både dig själv, dina vanor och ditt hem. Dock behöver inte en sådan nystart innebära stora, dyra eller långdragna renoveringar. Det kan ge dig lika mycket nöje och tillfredsställelse att inreda med lite nya inredningsdetaljer.

Hitta inredningsdetaljer som gör stor skillnad

Vårt första tips är att inreda med textilier, då dessa kan förändra hela stämningen i ett rum. Textilier såsom gardiner, kuddar, plädar eller mattor får inte bara rummet att kännas varmt, inbjudande och mysigt. Det får också rummet att bli behagligare rent funktionellt. Dessutom ger nya textilier dig möjligheten att experimentera eller implementera nya stilar i ett rum, vilket alltid är roligt.

Vårt nästa tips är att införskaffa mindre inredningssaker såsom porslin och skålar, korgar, plåtburkar och liknande. Dessa kan du ha i hyllor och på tomma ytor tillsammans med exempelvis böcker, blommor eller krukväxter. Du kan även lägga en bricka på ett bord och på så vis skapa en stor förändring på en tråkig möbel.

Så ta chansen att hitta saker på nätet och låt dig bli inspirerad redan idag. Lycka till!