Tapetsera om i barnrummet

Det är inte bara vi vuxna som kan behöva förändring i vårt hem. Även familjens yngre medlemmar kan vara i behov av en förnyelse i deras rum.

Att förnya barnets rum kan göra rummet mer trivsamt och att det blir mysigare för barnet att vistas i sitt rum. Många tänker det krävs renovering för att få rummet att kännas som nytt. Men faktum är att du med enkla medel kan skapa en ny känsla. Ett bra sätt är genom att tapetsera om.

Hitta rätt tapet

Att hitta rätt tapet till barnets rum är inte lika enkelt som man först kan tro. Numera finns det massor av olika mönster och färgkombinationer att välja bland. Eftersom att valmöjligheterna är många innebär det att det är svårare att bestämma sig. Det bästa du kan göra är att fråga barnet vilken tapet den tycker bäst om eller utgå från de färger som finns i rummet. Du kan välja något här för att hitta en tapet som passar bra i ett barnrum.

Så tapetserar du

När du har införskaffat de tapeter ni tycker skulle passa bra i barnrummet är det dags att tapetsera. Att tapetsera är något som de flesta klarar av på egen hand, om du tycker att det är svårt finns det bra guider på internet.